Menu

Een paar leuke decoratieve items voor de baby- of kinderkamer shop je hier! Ben je op zoek naar een leuke eye-catcher voor de kinderkamer? Kijk dan eens bij de kinderkamer verlichting. Leuke paddenstoelen lampjes. Wij verkopen verschillende kinderkamer verlichting in de vorm van een paddenstoel of robot. De lampjes geven een diffuus licht en geven een leuk 'sterren' effect door de gaatjes waar het licht door schijnt. De lampjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ben je op zoek naar opbergers voor de kinderkamer? De Play&Go opbergzakken zijn ideaal voor het opbergen van speelgoed, luiers, vuile was, noem maar op. Ook hebben we opbergdoosjes met citroen of watermeloen print.

kinderkamer verlichting

De meeste kinderen slapen graag met een lampje aan. Het is belangrijk dat de verlichting niet te fel is, zodat jouw kleintje wel goed kan slapen. Alleen een basis kinderkamer verlichting is niet wat je zoekt. Sfeer en gezelligheid zijn minstens net zo belangrijk op een kinderkamer.

Verschoon jouw baby 'snachts met een mooi lampje dat niet te fel is, maar wel genoeg licht en sfeer geeft. Net genoeg om ook nog bij voor te lezen bijvoorbeeld. De paddenstoelenlampjes en de robots geven veel sfeer in het donker, maar staan overdag ook mooi op elke kamer. Door het grote aanbod in verschillende kleuren is er altijd wel een lampje dat bij de babykamer of kinderkamer past. Maak de kinderkamer extra persoonlijk met mooie verlichting in de vorm van een mooi paddenstoelenlampje. 

veiligheid

De gezellige paddenstoelenlampjes zijn veilig om de hele nacht aan te houden. Ze worden niet te heet, vormen geen gevaar en kunnen aangeraakt worden zonder dat jij of je kleintje zich brand. De lampjes van Heico gaan niet automatisch uit na een paar uur.

© 2017 - 2019 Bar & bloos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel